PERFEKT...

 • Blogg
 • |
 • 17.jan.2012 19:21
 • |
 • 3 kommentarer


  Det er da helt perfekt , pc skjermen min er jo knust og da skal jeg få en ny altså den gamle til far! Så da kommer det til å bli blogging hver eneste dag! Så det er grunnen til at jeg ikke har fått det til hele tiden , men jeg sa jo at spørsmålsrunden kom på søndag men den kommer så snart jeg får datan får de må fikse en del ting på den datan far skal ha.. Men har mye å fortelle dere , men tar bare ikke det opp nå!

  ja her er et bilde av meg å fjoringen Tyra som jeg ridde på på fredag , haha han smiler :-D ! Så det kommer mer bilder når jeg bare får datan! Litt uklart bilde men bedre en ingenting (?)

  Spørsmålsrunden skal jeg nok klare å få på video så vist dere har noen spørsmål så kan dere fortsatt skrive hva dere enn nå ønsker! Linken til siden kan du finne ved å klikke HER! Også tenkte jeg å få meg nytt design å header å sånt når den tid kommer! Så håper dere vil fortsette å lese min blogg selv om jeg må ta litt pause nå pga jeg må vente til å få den datan! Så har jeg knust skjermen 2 ganger så vist jeg ikke behandler den fint , da får jeg ikke noe mer data , eller så får jeg ikke låne datan til mamma .. Så jeg må SKJERPE meg .. Er veldig flink til å hive ting i gulvet , det er jeg bare best til! Så nå er mamma å far på sånn tupperware-selskap så nå er meg å kine hundepasser mens helene er her får å passe på litt! Også er jo selvfølgelig broren min , Daniel hjemme , han er så sykt irriterendes!!!!! AArrh , blir helt gal , men nå snakker jeg meg helt bort så vi må bare snakkes den dag jeg får den datan , så vi snakkes .. hade :-)

~martin skrill3x

17.jan.2012 kl.19:35

fin blogg! :))

- hadde vært fint med en koommentar tilbake! :))

xoxo Martin

victoriaisadora

21.jan.2012 kl.20:28

Jeg vil ha en mac <3

Tuva Marii

25.jan.2012 kl.13:59

Twnåå. Søt hest <3 Fin blogg :)

- Tuva Mari

Skriv en ny kommentar

Design laget av: http://dinalarzen.blogg.no/


Her kan du skrive inn en profiltekst om deg selv og bloggen

Kategorier

hits